Paginabegin

Jubileumjaar


Dit jaar vieren wij ons 70-jarig jubileum. En dat niet alleen, want Laan Heiloo heet vanaf nu Nic Gelato Nederland. Genoeg reden tot feest dus! Wij trakteren in 2025 op kortingsacties, een heerlijk jubileumrecept én mooie prijzen. Houd deze pagina in de gaten voor alle jubileumacties.

Winactie IJs-vak: de winnaar is bekend!

De winnaar van het €70,- webshoptegoed is.. 

IJsboerderij 't Olde Pietepol

Gefeliciteerd! Wij nemen spoedig contact met jullie op.

De juiste antwoorden op de prijsvraag zijn Nic Gelato en 70 jaar. 

  
Jubileumrecept

Ter ere van ons 70-jarig jubileum hebben wij een speciaal jubileumrecept ontwikkeld. Ben jij benieuwd naar deze unieke smaak? Tijdens de IJs-vak kun je hem komen proeven. Mis het niet! 

Na de beurs delen wij dit heerlijke recept met jou zodat je hem zelf kunt toevoegen aan je assortiment.

Hoe het allemaal begon..

In 1955 startte Aris Laan sr. zijn bedrijf in een woonhuis in Heiloo. Laan’s vader, die eigenaar was van een ijsfabriek en diverse ijssalons, leerde hem alles over de ijsbranche. Met zijn eigen bedrijf – Laan Heiloo – richtte Aris Laan sr. zich in eerste instantie op de verkoop van disposables. 

In de jaren ’50 en ’60 groeide de vraag naar ambachtelijk ijs in Nederland. Laan sr. breidde zijn assortiment uit met Italiaanse ijsgrondstoffen en bindmiddelen van bekende merken. Laan Heiloo bleef groeien, terwijl de kennis uit die vroege jaren werd doorgegeven aan nieuwe generaties. Nu, 70 jaar later, zijn we klaar voor een volgende stap: de overgang naar Nic Gelato.

Jubileumjaar


Dit jaar vieren wij ons 70-jarig jubileum. En dat niet alleen, want Laan Heiloo heet vanaf nu Nic Gelato Nederland. Genoeg reden tot feest dus! Wij trakteren in 2025 op kortingsacties, een heerlijk jubileumrecept én mooie prijzen. Houd deze pagina in de gaten voor alle jubileumacties.

Winactie IJs-vak: de winnaar is bekend!

De winnaar van het €70,- webshoptegoed is.. 

IJsboerderij 't Olde Pietepol

Gefeliciteerd! Wij nemen spoedig contact met jullie op.

De juiste antwoorden op de prijsvraag zijn Nic Gelato en 70 jaar. 

  
Jubileumrecept

Ter ere van ons 70-jarig jubileum hebben wij een speciaal jubileumrecept ontwikkeld. Ben jij benieuwd naar deze unieke smaak? Tijdens de IJs-vak kun je hem komen proeven. Mis het niet! 

Na de beurs delen wij dit heerlijke recept met jou zodat je hem zelf kunt toevoegen aan je assortiment.

Hoe het allemaal begon..

In 1955 startte Aris Laan sr. zijn bedrijf in een woonhuis in Heiloo. Laan’s vader, die eigenaar was van een ijsfabriek en diverse ijssalons, leerde hem alles over de ijsbranche. Met zijn eigen bedrijf – Laan Heiloo – richtte Aris Laan sr. zich in eerste instantie op de verkoop van disposables. 

In de jaren ’50 en ’60 groeide de vraag naar ambachtelijk ijs in Nederland. Laan sr. breidde zijn assortiment uit met Italiaanse ijsgrondstoffen en bindmiddelen van bekende merken. Laan Heiloo bleef groeien, terwijl de kennis uit die vroege jaren werd doorgegeven aan nieuwe generaties. Nu, 70 jaar later, zijn we klaar voor een volgende stap: de overgang naar Nic Gelato.