Paginabegin

Blog

Terugblik: Nic Gelato viert feest op de Bakkersvak en IJs-vak!

16-3-2025vanNic Gelato
Van 9 t/m 11 maart stonden wij voor het eerst onder onze nieuwe naam - Nic Gelato Nederland - op de Bakkersvak en IJs-vak! Hét moment om onze naamswijziging en ons 70-jarig bestaan groots te vieren!
Lees meer

Laan Heiloo viert 70-jarig jubileum met een naamswijziging

28-2-2025vanNic Gelato
Na zeventig jaar krijgt leverancier Laan Heiloo een nieuwe naam. Vanaf 1 maart gaat het bedrijf verder als Nic Gelato Nederland.
Lees meer

Klaar voor de toekomst met Laan Heiloo

4-4-2023vanLaan Heiloo
Ambachtelijk ijs heeft in de loop der jaren enorm aan populariteit gewonnen. Laan Heiloo vertelt over de ontwikkelingen in de ijsbranche en werpt een blik op de toekomst. 
Lees meer

Laan Heiloo brengt ambacht en sociale media samen

21-2-2023vanLaan Heiloo
Digitalisering en ambacht lijken op het eerste gezicht ver van elkaar af te staan. door slim gebruik te maken van online mogelijkheden kunnen de twee elkaar juist versterken. Zodra je ambachtelijk ijs aanprijst op sociale media, krijg je toegang tot een enorme groep potentiële klanten. met de producten en tips van Laan Heiloo maak je van jouw ijssalon de volgende online hit.
Lees meer

Balans in de ijsvitrine

29-11-2022vanLaan Heiloo
Centraal in het interieur van een ijssalon is de ijsvitrine. Hier gaat de aandacht van de klant direct naartoe en hier wordt ook de keuze gemaakt voor een ijsje. Een goede presentatie is daarom essentieel. Maar bij het inrichten van de ijsvitrine zijn nog meer zaken van belang. Laan Heiloo legt uit hoe je zorgt voor balans in de ijsvitrine.
Lees meer

Creatief in de winter

27-9-2022vanLaan Heiloo

Veel ijssalons sluiten volgens traditie de deuren in de wintermaanden. Nergens voor nodig, want ook in de winter kun je als ijssalon succes boeken. Laan Heiloo inspireert ondernemers om ook bij koude temperaturen publiek naar de ijssalon trekken.

Lees meer

Laan Heiloo helpt bij receptontwikkeling

26-4-2022vanLaan Heiloo
Het is inmiddels een begrip in Huizen: de koeriers van ijssalon Chielato’s die ’s zomers door de dorpsstraten fietsen. “Het doet mensen denken aan vroeger; iedereen zwaait of komt een ijsje halen”, vertelt eigenaar Chiel van Maurik. Wat Chielato’s vooral onderscheidt, is de ruime keuze aan ijssoorten in de vitrine. Laan Heiloo helpt regelmatig bij het ontwikkelen van bijzondere ijscreaties.
Lees meer

Feestelijk chique: verleng het seizoen met ijstaarten

26-4-2022vanLaan Heiloo
IJstaarten zijn ideaal om het seizoen te verlengen. U kunt er eindeloos mee variëren en ze zien er ook nog eens chique uit. Perfect dus voor tijdens de feestdagen. Zorg voor continuïteit in uw ijssalon en presenteer ’s winters de meest bijzondere ijstaart-creaties in de vitrine. Laan Heiloo helpt graag mee bij het maken van een onvergetelijke indruk.
Lees meer

"Als je weet hoe een recept is opgebouwd, kun je makkelijker variëren."

25-11-2021vanLaan Heiloo
De eerste week van november inspireerden Laan Heiloo en Valmar ijsbereiders tijdens het jaarlijkse ijsseminar dat Laan alweer voor de 15e keer organiseerde. Mohamad Bachir El Baba van MEC3 enthousiasmeerde de deelnemers – van (door)starters tot ervaren ijsbereiders – aan de slag te gaan met goede receptuur en nieuwe ideeën.
Lees meer

Overwinteren: creatief met ijs in de koude maanden

7-10-2021vanLaan Heiloo
In de winterperiode sluiten veel ijssalons voor een paar maanden de deuren. Maar ook wanneer het buiten vriest, loont het om ijs te verkopen. Laan Heiloo legt uit hoe je als ijssalon ook in de winter succes boekt.
Lees meer

Blog

Terugblik: Nic Gelato viert feest op de Bakkersvak en IJs-vak!

16-3-2025vanNic Gelato
Van 9 t/m 11 maart stonden wij voor het eerst onder onze nieuwe naam - Nic Gelato Nederland - op de Bakkersvak en IJs-vak! Hét moment om onze naamswijziging en ons 70-jarig bestaan groots te vieren!
Lees meer

Laan Heiloo viert 70-jarig jubileum met een naamswijziging

28-2-2025vanNic Gelato
Na zeventig jaar krijgt leverancier Laan Heiloo een nieuwe naam. Vanaf 1 maart gaat het bedrijf verder als Nic Gelato Nederland.
Lees meer

Klaar voor de toekomst met Laan Heiloo

4-4-2023vanLaan Heiloo
Ambachtelijk ijs heeft in de loop der jaren enorm aan populariteit gewonnen. Laan Heiloo vertelt over de ontwikkelingen in de ijsbranche en werpt een blik op de toekomst. 
Lees meer

Laan Heiloo brengt ambacht en sociale media samen

21-2-2023vanLaan Heiloo
Digitalisering en ambacht lijken op het eerste gezicht ver van elkaar af te staan. door slim gebruik te maken van online mogelijkheden kunnen de twee elkaar juist versterken. Zodra je ambachtelijk ijs aanprijst op sociale media, krijg je toegang tot een enorme groep potentiële klanten. met de producten en tips van Laan Heiloo maak je van jouw ijssalon de volgende online hit.
Lees meer

Balans in de ijsvitrine

29-11-2022vanLaan Heiloo
Centraal in het interieur van een ijssalon is de ijsvitrine. Hier gaat de aandacht van de klant direct naartoe en hier wordt ook de keuze gemaakt voor een ijsje. Een goede presentatie is daarom essentieel. Maar bij het inrichten van de ijsvitrine zijn nog meer zaken van belang. Laan Heiloo legt uit hoe je zorgt voor balans in de ijsvitrine.
Lees meer

Creatief in de winter

27-9-2022vanLaan Heiloo

Veel ijssalons sluiten volgens traditie de deuren in de wintermaanden. Nergens voor nodig, want ook in de winter kun je als ijssalon succes boeken. Laan Heiloo inspireert ondernemers om ook bij koude temperaturen publiek naar de ijssalon trekken.

Lees meer

Laan Heiloo helpt bij receptontwikkeling

26-4-2022vanLaan Heiloo
Het is inmiddels een begrip in Huizen: de koeriers van ijssalon Chielato’s die ’s zomers door de dorpsstraten fietsen. “Het doet mensen denken aan vroeger; iedereen zwaait of komt een ijsje halen”, vertelt eigenaar Chiel van Maurik. Wat Chielato’s vooral onderscheidt, is de ruime keuze aan ijssoorten in de vitrine. Laan Heiloo helpt regelmatig bij het ontwikkelen van bijzondere ijscreaties.
Lees meer

Feestelijk chique: verleng het seizoen met ijstaarten

26-4-2022vanLaan Heiloo
IJstaarten zijn ideaal om het seizoen te verlengen. U kunt er eindeloos mee variëren en ze zien er ook nog eens chique uit. Perfect dus voor tijdens de feestdagen. Zorg voor continuïteit in uw ijssalon en presenteer ’s winters de meest bijzondere ijstaart-creaties in de vitrine. Laan Heiloo helpt graag mee bij het maken van een onvergetelijke indruk.
Lees meer

"Als je weet hoe een recept is opgebouwd, kun je makkelijker variëren."

25-11-2021vanLaan Heiloo
De eerste week van november inspireerden Laan Heiloo en Valmar ijsbereiders tijdens het jaarlijkse ijsseminar dat Laan alweer voor de 15e keer organiseerde. Mohamad Bachir El Baba van MEC3 enthousiasmeerde de deelnemers – van (door)starters tot ervaren ijsbereiders – aan de slag te gaan met goede receptuur en nieuwe ideeën.
Lees meer

Overwinteren: creatief met ijs in de koude maanden

7-10-2021vanLaan Heiloo
In de winterperiode sluiten veel ijssalons voor een paar maanden de deuren. Maar ook wanneer het buiten vriest, loont het om ijs te verkopen. Laan Heiloo legt uit hoe je als ijssalon ook in de winter succes boekt.
Lees meer