Paginabegin
IJsseminar 2025
Klaar voor een inspirerende week? Heerlijke recepten, handige technieken én theoretische kennis. In samenwerking met MEC3 gaan we tijdens de 19e editie van het IJsseminar aan de slag met ijsrecepten die helemaal passen bij de trends van nu. In ons vernieuwde programma doe je meer theoretische kennis op over ambachtelijk ijs, maar ga je ook praktisch aan de slag en leer je nieuwe technieken.

Waar kunnen we je mee helpen?

Haal alles uit je verkoop! 

Meld je aan voor de Nic Gelato nieuwsbrief en ontvang handige tips, acties en informatie!
Workshop:
Creatief met Smaak
Op 25 november organiseert Nic Gelato de workshop Creatief met Smaak. Tijdens deze workshop leer je hoe je jouw assortiment beter kunt benutten. Onze experts laten je zien hoe je producten die zijn blijven liggen – en die niet per se samen zijn ingekocht – creatief kunt combineren voor nieuwe toepassingen. We gaan op zoek naar smaken die qua smaak én aroma goed bij elkaar passen. Zo creëren we verrassende nieuwe smaakcombinaties!

Breed assortiment

Handige bestelgeschiedenis

 Snelle levering

 24/7 Online bestellen

Waar kunnen we je mee helpen?
Haal alles uit je verkoop! 
Meld je aan voor de Nic Gelato nieuwsbrief en ontvang handige tips, acties en informatie!